Jippie!!!

Då sitter man här å fiser för sig själv igen – helt som gud skapade mig. Förutom avsaknaden av navelsträng är enda modifikationen en kall ‘Falcon Extra Brew’(tm) mellan svettiga fingrar och en hel jävla del dåliga erfarenheter. En halv kubikmeter duschvatten upptappat i badkaret och några tiotal liter på golvet blandat med spåren av ett pinsamt försök att klara av problemet själv. Sopor i hallen å dammråttor bakom soffan, Tv:n är förvisso inte täckt av tjära längre, men blommorna i fönstret är precis lika vissna som de var dagen efter de flyttade in här. Den nya svarta skinnsoffan med läder som doftar N-Y-T-T och erbjuder den intima känsla som bara en fis läder-mot-läder kan ge, är avbeställd. De nya Red Dot(tm) bromsklossarna med überfantastiska racing-egenskaper bromsar hatthyllan i hallen medans bromsskivorna lyser upp hushållsbudgeten någonstans mellan ‘dasspapper’ och ‘svartpeppar’. Gwen Stefani försöker enträget övertyga mig om att “you’re the one I trust, our love is the real thing” trots att vi båda vet att varken jag eller “vår” kärlek existerar på riktigt. Jobben jag sökt har resulterat i exakt noll relativt entusiastiska svar från möjliga arbetsgivare, vilka dessutom alla erbjöd mig en lön som visserligen inte kommer göra många avundsjuka, men ändå säkra en tillvaro som inte nödvändigtvis domineras av gråt strax före varje månadsskifte.

Hur var din dag? :P

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.