Kartläsning!

Jippi! Steg ett av min resa mot en taxiförarlegitimation avklarad! Jag genomförde kartläsningsprovet idag, med fjorton rätt av sexton möjliga klarade jag provet med god marginal mot de elva som krävs. Visserligen var provet väldigt mycket svårare än jag väntat mig, men tiden är väl tilltagen så det finns gott om tid att fundera på frågorna. Underligt nog fick jag bara frågor om korta resor, inne i samhällen och städer – inga längre resor och inte en enda fråga om kostnader. Jag som blivit så duktig på att räkna ut sånt haha.
Två delprov kvar – Säkerhet och beteende och Lagstiftning.

Mer information:
Vägverket (Taxiförarlegitimation)
Svenska Taxiförbundet

Comments (3)
Jessi
 

Det vill till att GPS:en funkar i bilen då, bäst på att hitta rätt är du ju inte…:)

Comment — 13 October 2005 kl 19:30 #
LaBengt
 

Ingen fara Magnus, kunderna brukar veta vägen om man frågar dom lite försiktigt..

Comment — 13 October 2005 kl 21:31 #
Life, The » Hallonbaj

[...] Vad skiter en kemisk ingenjör egentligen? Eller doftingenjör eller vad för underligt folk som blandar ihop det som hälls i doftspray. Just nu är det Glade Raspberry som står på mitt barumsskåp. Refreshing raspberry t o m. Tanken är ju att dessa sprayer ska dölja dålig doft och ersätta denna med något trevligare – i det här fallet hallo då. LÖGN och förbannad dikt! Jag la en skön eftermiddagsbaj nyss och sprayade för eh… det luktade illa. Nu går det fan inte gå in där. Inte pga min egen odör, men för att hallon och eftermiddagsbaj är en jefligt dålig kombination tydligen. Vidrigt! Tur jag ska till skövde å skriva de två sista proven nu (det första är ju redan avklarat). Hoppas doften ä väck tils jag kommer hem. Beträffande proven åker jag mest dit för att jag redan betalt dem. Har inte mycket chans å klara något av dem, då jag haft totalblock mellan öronen de senaste veckorna Over ‘n out! Kommentarer (0) [Kommentera] RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI Kommentera [...]

Pingback — 17 November 2005 kl 11:55 #

Sorry, the comment form is closed at this time.