Ironi

Kalle AnkaYes! Min skadade tumme har överlevt hela dan på jobbet. Väl inlindad i plåster har den genomgått allehanda prövningar som t ex saxar, nitbrickor (rena rama tumtortyren), repsplitsning, handverktyg, tunga lyft osv. När jag kommit hem, duchat och ätit bestämde jag mig för att sitta ner en stund med en kall Jäger. Till denna behövs is och isen ligger i nån seg plastpåsekonstruktion. Naturligtvis lyckades jag klanta till det så att min tume nu blöder mer än nånsin. Samtidigt som mitt ansikte förmodligen blev illrött av ilska, fylldes mitt huvud med långa harranger av seriefigurssvordomar: blixt, moln, virvel, dödskalle, fyrkant, hammare, eldgaffel. Döm om min förvåning när jag istället för dessa väl valda svordomar, hör ett gapskratt forsa ur munnen på mig. Köket såg ut som klippt ur Alla Helgons Blodiga Natt, med blod över både mig, golv och diskbänk, samtidigt som ironin var så påtaglig att jag helt enkelt inte kunde göra annat än att skratta.

Comments (1)
Robban
 

Du får doppa tummen i spriten och suga på den. Det är antagligen nästan en bra idé, om inte annat för att man får i sig lite nyttig etanol. :-)

Comment — 16 November 2005 kl 20:31 #

Sorry, the comment form is closed at this time.