Hallonbaj

Vad skiter en kemisk ingenjör egentligen? Eller doftingenjör eller vad för underligt folk som blandar ihop det som hälls i doftspray. Just nu är det Glade Raspberry som står på mitt badrumsskåp. Refreshing raspberry t o m. Tanken är ju att dessa sprayer ska dölja dålig doft och ersätta denna med något trevligare – i det här fallet hallon då.
LÖGN och förbannad dikt! Jag la en skön eftermiddagsbaj nyss och sprayade för eh… det luktade illa. Nu går det fan inte gå in där. Inte pga min egen odör, men för att hallon och eftermiddagsbaj är en jefligt dålig kombination tydligen. Vidrigt! Tur jag ska till skövde å skriva de två sista proven nu (det första är ju redan avklarat). Hoppas doften ä väck tills jag kommer hem.
Beträffande proven åker jag mest dit för att jag redan betalt dem. Har inte mycket chans å klara något av dem, då jag haft totalblock mellan öronen de senaste veckorna :(
Over ‘n out!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.