Money, money, money

442 burkar + 118 PET-flaskor = 523:-
Stora burkpantardagen, Maggan och jag mestämde oss för att vi inte tycker om att var fattiga, så efter en liten raid i min skrubb och två vändor med bilen till närmaste pantmaskin är vi nu femhundrajugotre kronor rikare. Som karl i mitt eget hus föreslog jag naturligtvis att vi skulle köpa leksaker och film för pengarna, men Maggan tyckte mat och dryck var en bättre idé – kvinnfolk har så underliga prioriteringar. Överflödigt å skriva vem som fick sin vilja igenom hmmm. Aja, jag fick förhandlat fram en ölkorv iaf, inte illa det :) Som tröstpris ska jag testa Robbans idé om plåster och sprit. Har en flaska Unicum som borde vara passande för ändamålet hehe.

Comments (1)
Life, The » Helt pantad!

[...] streckkoden. Kommentarer (0) [Kommentera] RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI Kommentera [...]

Pingback — 30 August 2006 kl 17:59 #

Sorry, the comment form is closed at this time.