TCP/IP

Maggan har skaffat sig en lägenhet, vilket betyder att jag är utkommenderad för möbelskuffande. Risken är stor att jag blir fast i Mariestad resten av helgen. Utan ADSL. För att inte riskera total isolering har jag förberett mig med internetuppkoppling via GPRS över både USB och IrDA mot min telefon. Som extra gardering svänger jag förbi jobbet på vägen till Mariestad och hämtar hövdingens Cardbus-kort för 3G och kanske extraantennen. Skulle allt detta trots allt lyckas misslyckas har jag ju möjlighet att knacka på hos någon av grannarna (hon måste väl ha grannar ändå?) och hänga dit en vanlig modemkabel.

Usch, nu blev jag orolig igen. Kanske skulle försöka få tag i en brevduva ifall ingen av grannarna är hemma. Johan säger att det går utmärkt att köra IP över denna fågel.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.