En kvinnas doft

Inte blev det mycket surfande i helgen inte. Jag hade sammanlagt precis lagom mycket tid för att packa upp datorn och installera 3G-kortet. Oh, jag hann ju kolla mailen också. Men det viktigaste är inte antalet välsurfade minuter – det handlar om att åtminstone haft Google inom räckhåll :)

Det visade sig att Maggan skaffat sig en jättemysig liten mastodontlägenhet på 66 kvadratmeter! Att den är handikappsanpassad betyder att allt är byggt i knähöjd och att det finns armhävningsutrustning på tryckeriet. Jag tänkte mig inte för, utan erbjöd mig att diska. Så oerhört korkat, jag lär ha ont i ryggen en månad framåt.

Väl uppackade och klara visade sig några små brister i Maggans tidigare inköp. Vi hävde oss iväg till närmaste dagligvaruaffär och införskaffade ett styck durkslag (makaronsil), en konservöppnare och lite annat småtjafs. Jag tog tillfället i akt att köpa lite sånt som saknas här hemma hos mig (tvål och pilsner). Tvål är alltid lite halvbesvärligt att handla. Risken att man kommer hem med nåt som luktar brud är alltför stor. Ett normalt mycket säkert kort är att satsa på sånt som är blått eller grönt. Dessa luktar oftast sport, fresh och cool. Idag misslyckades mitt system fatalt; i mitt badrum står numera tvål som doftar Blåbär och Fjällbäck. Blåbärsdoften har jag lyckats urskilja, men hur fan luktar fjällbäck?

Comments (3)
LaBengt
 

Barnängens tvål – inget tjafs, bara gammal hederlig tvåldoft. Eller köper du flytande tvål?
Euroshoppers Aqua Fresh pumpflaska – mycket macholukt för pengarna. :@

Comment — 28 November 2005 kl 23:13 #
Ysmania

Renkiss!
Samesvett?
Tysk fisketuristrakvatten?
Eller bara inte ett skit…

Comment — 30 November 2005 kl 17:06 #
Erik
 

Det där med fjällbäcken är även för mig ett mysterium. Är det månne någon mineraldoft?

Comment — 3 May 2006 kl 16:50 #

Sorry, the comment form is closed at this time.