Synops
  • Koden till mitt uttagskort anlände i förrgår. Jag hade hoppats att försändelsen med själva kortet skulle dyka upp idag, men icke sa nicke. Min kassakista formligen skriker efter påfyllning :(
  • Idag var sista dagen jag jobbade för Lars. Måndagen den 9:e januari, 2006, när jag kommer till mitt arbete, är det ny arbetsgivare, nytt år och samma gamla måndag. Har faktiskt inte bestämt mig för om jag tycker om det eller inte. Än.
  • Maggan lyckades tönta bort sin telefon på bussen. Jag passade naturligtvis på att reta henne lite… så nu är det bara en tidfråga innan jag fjollar bort min egen.
  • En “bogballe” är något som bönder har å sprätter skit med. Eller om det möjligen är salt de sprätter.
  • Strömavbrottet igår orsakade att jag kommer få spendera större delen av kvällen med att programmera om min förstärkare. Jaja, kanske borde lämna in den å får bytt den lilla kondensatorn som ska sköta minnet, men det låter dyrt.
  • Min kyl är sopren. Finns inte ens pilsner hemma, vilket betyder att jag vacker får lalla ut bland alla andra julhandlande enfaldiga byfånar imorgon. Men jag har en plan, jag tänker vara ute tidigt och därmed kanske slippa lite av de värsta köerna. Vem vet, jag kanske t o m orkar skaffa en julklapp eller två
  • Det är den 22:a december och jag har ett myggbett på min fot. Nån som vill fortsätta envisas med att jag inbillar mig att myggen älskar mig lite mer än alla andra???
Comments (2)
LaBengt
 

Hör av dig till mig om du behöver ett mindre (jag sa mindre) handlån. Är det just mat du behöver föreslår jag att du talar om detta för din moder. Mödrar brukar se till att deras barn får mat, av födsel (din) och ohejdad vana.

Comment — 22 December 2005 kl 22:41 #
Jessi
 

Det är väl bra att nån älskar dig? Myggor och mammor kan man lita på när det kommer till den avdelningen.(Och i mitt fall även pappa och mina djur.)God Jul och allt det där.Kram.

Comment — 23 December 2005 kl 08:12 #

Sorry, the comment form is closed at this time.