Picea abies

Julafton var faktiskt helt ok, även om presenthögen var i klass med de vi hade när jag och syrran var små, dvs enorm. Granen var fin, rimmen fyndiga, skinkan smakade skinka och rödkålen var sötare än någonsin. Bästa julklappen fick min systerson Thure av sin morfar: en utsläppsrätt á 0.5 ton CO². Det betyder m a o att Thure redan vid fem månaders ålder tar mer miljöansvar än de flesta. Själv fick jag två flaskor whiskey; en flaska från Thure (hur kom han in på systemet?) och en från mina föräldrar. Min familj känner mig tydligen mycket väl :)

Men, nu är det verkligen över. Visst är det härligt, jag njuter verkligen. Idag är helt vanlig vardag för större delen av världen (inte för mig, jag ska ha två veckor semester :P ) och allt är öppet, ingen stressar mer än vanligt. Kanske man vågar sig ut på gatorna nu, utan å bli nermejad av nån skanky hemmabrud i en silvrig SUV.

Ooh, just det, jag ska ju till banken också hehehe!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.