Vilken hylla!

Paris Hiltons hyllaJag har blivit med bokhylla! Frestelsen att samla damm i olika plan, eller att hänga upp tavlor, ljusamplar och annat trams på väggarna, har aldrig drabbat mig – jag gillar mina tapeter. Men, då det lär finnas akustiska fördelar med dessa högbyggda lager hoppas jag nu att mitt ekande vardagsrum snart ska vara ett minne blott. Maggan och jag traskade in på Överskottsbolaget och inhandlade två stycken lagerhyllor á 179 kr/st, i äkta trä. (Gran? Tall? Vad vet jag.) Jag hade föredragit ohyvlat material, men tvivlar på att det ens tillverkas hyllor av sådant. Utrustade med varsin grön svamp och en åttiotalsrosa skjortärm, behandlade vi delarna med en oljebets innehållande järnvitriol. Det gav ådringen i träet härliga kontraster och en gråaktig färg. Ser lite lagom slitet och gammalt ut. Bild

Nu är frågan vad jag ska fylla mina nyförvärvade möbler med. Nattens Barn av Traci Lords, Motormännens vägatlas och en kokbok, dvs de tre böcker jag äger, lär bara se ensamma ut. Mina DVD-filmer vill jag ha väl skyddade från damm, klåfingriga tassar och solljus. Den vanligaste bokhyllefyllningen – små fjolliga porslinsprylar – är bara inte ett alternativ! Jag hade iofs tänkt mig att använda ett av hyllplanen som barskåp, men om jag sprider ut whiskyflaskorna över alla planen är det ju fullt sen eh… men vad säger det om mig?

Comments (3)
Yasmina

…eller varför inte *danger-danger*: lite böcker?
Frågar du mig kan du säkert få några boktips, säger hon som inte vågar gå in i en bokaffär för att dom hoppar på mig och kräver att bli köpta. Bokrean är en tvångshandling för mig!
Bara ett förslag…

Comment — 31 December 2005 kl 15:07 #
Strip

Jag har gått med i en bra bokklubb, men eh… böckerna kommer bara en gång i månaden.

Comment — 31 December 2005 kl 17:12 #
Olby

Gå till FA-fyndet och fråga hur mycket betalt de vill ha per hyllmeter begagnade böcker…

Comment — 31 December 2005 kl 17:40 #

Sorry, the comment form is closed at this time.