Guldjobbet?

Jag tror jag har hittat ett jobb som kommer passa mig som handsken *jublar tyst* Varför skulle jag annars sitta här halv tre på natten å fila på en CV och ett Personligt Brev hu? *gäsp* Jobbigt med såna grejjor, de måste vara perfekt eller inte alls. Jag får ingen andra chans, det är ingen som ringer upp mig om en vecka och säger “Du, vi gillade inte din presentation så bra, kan du skriva en ny?”

Trött som hejsan, men nu tror jag att jag har fått till nåt nästan läsbart. Det är tydligt att jag inte är ämnad att vara författare – eeeeh vad svårt det är att beskriva sig själv i positiva ordalag. Speciellt när man är så oerhört bäst som jag faktiskt är ;)

God natt.

Comments (1)
Life, The » Jobb!…?

[...] Idag klockan 16:21 – ungefär samtidigt som jag försökte bestämma mig för ICA fruktsoda eller Sprite Zero – fick jag ett trevligt samtal från kvinnan som hanterar ansökningarna till vad som skulle kunna vara guldjobbet. Något stressad och nervös, mottog jag beskedet att jag blivit utvald att komma på anställningsintervju. Tankarna på fruktsoda var för några ögonblick helt bortglömda och efter att ha tryckt på den röda luren på min Nokia brast jag ut i ett högljutt “Wheee!!!”. Med armarna sträckta rakt upp i luften och mitt i en piruett insåg jag att jag fortfarande stod i en butik – vid frysdiskarna. Folk tittade konstigt på mig när jag plockade upp mitt kaffe från golvet och hoppeti-hoppeti öh dansade iväg mot kassan. Kommentarer (0) [Kommentera] RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI Kommentera [...]

Pingback — 17 January 2006 kl 20:57 #

Sorry, the comment form is closed at this time.