Jobb!…?

Thumbs Up!Idag klockan 16:21 – ungefär samtidigt som jag försökte bestämma mig för ICA fruktsoda eller Sprite Zero – fick jag ett trevligt samtal från kvinnan som hanterar ansökningarna till vad som skulle kunna vara guldjobbet. Något stressad och nervös, mottog jag beskedet att jag blivit utvald att komma på anställningsintervju. Tankarna på fruktsoda var för några ögonblick helt bortglömda och efter att ha tryckt på den röda luren på min Nokia brast jag ut i ett högljutt “Wheee!!!”. Med armarna sträckta rakt upp i luften och mitt i en piruett insåg jag att jag fortfarande stod i en butik – vid frysdiskarna. Folk tittade konstigt på mig när jag plockade upp mitt kaffe från golvet och hoppeti-hoppeti öh dansade iväg mot kassan.

Comments (4)
LaBengt
 

Du kan ge dig fan på att här kommer det att hållas tummar för dig!!!!

Sitter själv här och försöker få till precis ett sånt där litet positivt sammanfattande brev om mig själv… Skolan närmar sig slutet och det är dags att få sin attraktivitet prövad på arbetsmarknaden… Tror inte riktigt på alla dom som påstår att dom “sökt över 200 jobb sista halvåret”. Jag tror inte på massutskick. Och om jag lade ner min själ i sökandet så många gånger skulle jag inte ha någon kvar.

Comment — 18 January 2006 kl 13:05 #
Robban
 

Shit! Här ska hållas tummarna som fan! Vad är det för jobb? Lyxhaxx0r på Audi? :-)

Comment — 18 January 2006 kl 16:14 #
Strip

Tackar tackar. Neh, det är ett vanligt kneg, men jag tror det skulle passa mig bra. Lite mindre klättra på stegar i snöstorm, lite mindre kräla omkring på knä, lite mindre giftig rök.

Jag har sökt ett jobb de senaste sex åren… Där fanns nog väldigt mycket själ att lägga ner i det då hehehe. Lycka till LaBengt!

Comment — 18 January 2006 kl 20:30 #
Life, The » Vad skulle din mor säga?

[...] Förutom det gick mötet förvånansvärt bra. Det visade sig att de jobbar i samma mjukvara som jag gör nu och att ingen av deras produkter känns speciellt främmande. Faktum är att jag trivdes ganska bra, så fort jag satte foten innanför dörren. Lugnt och behagligt, allt i arbetshöjd, ordning och reda. Exakt som på mitt nuvarande jobb. Fast tvärtom. [...]

Pingback — 23 January 2006 kl 20:42 #

Sorry, the comment form is closed at this time.