Körsbär?

Laga mat ensam är förbannat tråkigt. Det är ett under var gång jag orkar vispa ihop lite pulvermos, ännu mer imponerande om jag orkar steka nåt kött (-aktigt) som sällskap. Men, matlagning är inte bara tråkigheter, det kan vara lärorikt också. Idag t ex, har jag lärt mig att svartpeppar och “Pommes Frites Kryddor” smakar helt olika, det är bara burkarna som är lika. Nåja, inget som inte går å fixa med en obscen mängd ketchup och lite falukorv. Tanken var att det – i brist på körsbär – skulle förtäras ett äpple efter huvudrätten, men tyvärr visade sig mina modiga Pacmen vara riktiga fegisar, så kaninmaten smet. Kanske de saknar tryggheten från de blå väggarna?

Eftersom du (uppenbarligen) har skittråkigt, kan du ju fördriva lite tid med att spela Pacman och andra spel.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.