Vad skulle din mor säga?

“Hur skulle din mor beskriva dig?” frågade hon mig. “Världens gulligaste” svarade jag och fortsatte meningen med att gapa stumt. Inte för att jag varit på många anställningsintervjuer, men den frågan kan inte vara helt konventionell va?

Förutom det gick mötet förvånansvärt bra. Det visade sig att de jobbar i samma mjukvara som jag gör nu och att ingen av deras produkter känns speciellt främmande. Faktum är att jag trivdes ganska bra, så fort jag satte foten innanför dörren. Lugnt och behagligt, allt i arbetshöjd, ordning och reda. Exakt som på mitt nuvarande jobb. Fast tvärtom.

Nu återstår en fråga:
Kommer de ge mig ett bra erbjudande?

Comments (1)
LaBengt
 

Det var kul att snackas lite.
Skön förtröstan medan du väntar på The Offer You Cant Refuse :
Norah Jones / Lonestar

LaB

Comment — 24 January 2006 kl 00:19 #

Sorry, the comment form is closed at this time.