Röksugen!

Lite småfull får man väl vara såhär på fredag kväll? Jamenar man har ju jobbat och slitit en hel vecka och inte fan är det nån som säger “tack”, right?
Aja fan imorrn kommer en gammal vän på besök – oxå f.d. rökare. Förmodligen kommer vi ängna kvällen åt att beklaga oss över våra respektive tillvaro(n?)

Nå, till saken. Jag är röksugen. Röksugen så in i helvete. Faktum är att jag varit det ganska ofta den senaste tiden (säg nån månad eller så?). Jag befarar att mina tidigare misstankar är sanna; det blir jävligare ju längre man håller upp.
Jag vet inte hur ofta, men tanken på att “porvabaraettbloss” dyker upp i skallen alltjämt, det är inte vad jag önskar. Jag har världens förmodligen sämsta självförtroende, ingen diciplin och absolut ingen kontroll över mina handlingar.
Fan jag kommer åka dit *snyft*

MEN FAN INTE NU!!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.