Rambo i snickarmundering

KondensatorÅååh vilken karlakarl jag är, jag har lagat min förstärkare idag. Den har lidit av amnesi ett par år nu, men efter en operation på nästan en hel timme kan den nu återigen minnas de inställningar jag gjort, även om strömmen försvinner ett tag. Ingreppet krävde hantering av både skruvmejsel och lödpenna och innebar byte av en kondensator. Ironiskt nog tog det dubbelt så lång tid att koppla ihop alla prylarna runt maskinen igen, det är mer än en sladd som ska sitta rätt :)

Comments (2)
LaBengt
 

Frisk igen, och orkar mecka med stereon? Bra!
Idag har jag varit på jobbintervju “in the privacy of my own home” Jobbintervju på telefon – det var nåt nytt… Nu får vi se om min vackra telefonröst skickade mig vidare till andra omgången.

Comment — 18 February 2006 kl 00:17 #
Strip

Yapp! Bara hostan kvar nu, inga kymmer!
Håller tummarna för dig å ditt kneg då.

Comment — 18 February 2006 kl 16:14 #

Sorry, the comment form is closed at this time.