Balder rokkar… förmodligen.

Liseberg! Vi var ganska laddade imorse, Maggan & jag. Maggan gjorde mackor, jag kollade priser och öppettider på internet. Jag brände en cd-skiva med lite färsk rese-musik, Maggan packade ner dricka och äpplen i en kylbag. Maggan föreslog att vi skulle stanna på vägen och köpa lite pålägg till mackorna, jag påpekade att vi måste tanka. Yeah Balder!

Vi kom till Ica-Klockan, Maggan köpte räkost, men sen var det stopp. Bränslepumpen la av, bilen står kvar på parkeringen. Jag har spenderat nästan hela dan i telefon, försökt få reda på var bränslepumpen sitter och hur man kommer åt den. Har plockat loss massa skit i skuffen för å komma åt grejjorna. En ny pump är beställd, kommer imorgon bitti. Tvåtusen spänn – som hittat!

Helvete!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.