Märkesbögar, prylbögar och vanliga bögar

Folk betalar tydligen vad som helst för sitt krafs, bara det är lite… ehm? Ja, varför? Sneakers för tusenlappar, klockor som kostar mer än en riktigt fin bil. Kanske ett par kalsonger med en extra nolla på prislappen, prydda med namnet på en nerknarkad före detta tennisspelare. Vi snackar inte grejjor med substans nu, det är liksom inte begagnade Oscarstatyetter man plöjer ner sin förmögenhet i. Är ett silverhjärta värt sex gånger så mycket bara för att det är en lebb(ig) kändis som designat smycket i fråga?

Mmm… just det, fast jag skulle lätt slita halsen av vem som helst för en såndär nyckelring. Men det är väl grejjor med substans ändå. Jamenar, kolfiber för tusan!! Räikkönen kanske har en exakt likadan!?

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.