Live!
mms.0609132258150.jpg
Det är inte min dag idag! Först vägrar automaten på JET att ta mitt kort, den bara spottar ur sig kvitton med “Det går inte kontakta centralen”, vilket naturligtvis inte direkt underlättar. Längst ner på det tomma kvittot står “Alltid lågt pris – Alltid öppet”. HA!

När jag provade Preem tvärs över gatan gick det åt skogen det med. Kortet funkade visserligen, men inte fan kunde jag veta att det var en fyra på andra sidan skylten!! Fick hjälp av en vänlig själ, som förbarmade sig över mig och min uppenbarligen icke-fungerande hjärna.

Nytankad och sexhundra kronor fattigare svänger jag ut från tappen och får se en gammal bekant. Minsann, är det inte polisbruden som gnällde om min registreringsskylt! Inte på bra humör alls, har nu anmält mig till nån åklagare som tydligen ska göra livet surt för mig framöver.

För att slicka mina sår åkte jag till Maggan, men vi har bråkat hela kvällen.

Fan…!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.