So, darling… du heter…?

“Gammal och glömsk” brukar man ju säga, men jag känner mig faktiskt inte speciellt ålderdomlig, bara allmänt glömsk. Lite småsvårt att komma ihåg vissa saker har jag iofs alltid haft. Namn t e x, är inte min starka sida; det tog över en månad att lära mig vad min flickvän heter (fattar fortfarande inte att hon stod ut). Jag har inte en aning om vad hon går för utbildning, eller vilken hennes adress är. Telefonnummer är meningslöst att ens försöka memorera, samma med födelsedag, favoritfärg och BH-storlek. Det sistnämnda ligger ändå inom ett av mina största intresseområden, så man tycker ju att det skulle vara någon form av “morot” för sågspånet mellan öronen att skärpa till sig lite.

Jag skaffade mig ett sånt där USB-minne som ska vara så bra, men det fungerade sådär, jag hade vissa kompatibilitetsproblem. Det visade sig att människa inte riktigt är förberedd för dessa minnen än, eller så är det bara vi som är födda före IT-boomen som inte blivit utrustade med korrekt anslutning. Jag hittade iofs ett hål att plugga in manicken i, men min magkänsla sa mig att den porten är kontruerad för endast output. Manual har jag ingen, ska fråga mamma vid tillfälle.

Comments (4)
beatrice

Födelsedag och bh-storlek MÅSTE du lära dig!

Comment — 5 November 2006 kl 17:54 #
Strip

Födelsedagen håller min telefon ordning på. För det där med storleken brukar jag klämma lite på expediterna och känna mig fram.

Comment — 5 November 2006 kl 19:16 #
beatrice

I din drömvärld kanske =)

Comment — 5 November 2006 kl 20:04 #
Strip

Exakt!

Comment — 6 November 2006 kl 22:07 #

Sorry, the comment form is closed at this time.