Zzzzz…

Som förhoppningsvis någon mer än jag själv märkt, har bloggdelen av strip.se legat nere det senaste dygnet. Det var SQL-servern som av okänd anledning lagt av. Jag upptäckte detta sent igår kväll, när jag var i Mariestad och utan tillgång till internet. Gissa om det varit långa frustrerande timmar sen dess? Nu ska dock alla system vara igång igen, hoppas ni som igår siktat på en trevlig kväll med meningslös rappakaljaläsning inte fick lida för mycket.

Men, som ordspråket säger: inget ont som inte eh… går ha ketchup på. Jag har länge varit lite avis på Johans “Nörderier” men inte klarat av att själv vara nördig nog. Just detta inlägg kanske inte riktigt når upp till nörderierklass, men det tänds ändå ett litet litet hopp inom mig.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.