En påse om dagen

De senaste veckorna har jag haft nån seg jävla hosta som inte vill ge med sig. Tvärtom – den blir bara värre och går ut över såväl jobb som nattro. Säkert inget märkvärdigt alls, halva befolkningen har nog samma åkomma. Halsen svider och varje liten slemdroppe känns som taggtråd, gommen är helt uppfrätt av för många påsar Fisherman’s Friend – förmodligen på grund av all xylitol som används i halstabletter nuförtiden, men kanske också för att jag käkat Ibumetin som smågodis för å hålla nere febern. Hostmedicin har varit fullständigt meningslöst och varje hostning är som ett skott genom huvudet. Ringde en vårdcentral idag och nån brud lovade fixa lite bättre grejjor. Ja e skeptisk.

Idag gav jag upp, jag har stannat hemma från jobbet. Motvilligt, men nödvändigt. Har sovit mest, halvglott lite på en film, lärt mig allt om AbFlex och hur enkelt det är att bli som Chuck Norris. Borde ringa jobbet och kolla så allt går som det ska och om nån har frågor. De har säkert massor med funderingar om “mina” projekt, men jag drar mig för att ringa – i vintras blev jag ju beskylld för att vara simulant och möttes av tystnad och sura kommentarer från min chef. Så, utöver hostan har jag även oförtjänt dåligt samvete, en klump i magen och är allmänt jävla förbannad på allt och alla. Vill bita huvet av nån, bara för å avreagera mig! Rabies kanske?

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.