Bang sa det, urk. Hello Dolly!

Så hände det till slut då, det som jag alltid vetat skulle hända förr eller senare – jag föll, på jobbet. Fallet var inte speciellt högt som tur var och gick faktiskt ganska bra, det var värre med landningen som jag tog som ett magplask ungefär. Fast på rygg. Mot asfalt. Slog iofs i bakhuvudet ganska hårt så det tog väl upp det mesta av energin, men det känns ändå som jag skadat något vitalt, allvarligt. Just nu har jag lite svårt att gå, stå, ligga, sitta och vara pga ryggsmärtorna och varken Citodon, Distalgesic eller Famous Grouse har hjälpt hittills. Det får bli Holly Dolly!

Comments (3)
Jessi
 

Det har inte fallit dig in att smällen i bakhuvudet kanske rättade till nåt? Nä, allvarligt talat, hoppas du mår bättre, får du bestående men kan du ju alltid försöka stämma arbetsgivaren på en hel bunt med pengar.Kram.

Comment — 27 November 2006 kl 09:54 #
LaBengt
 

Synd att det skulle bli just du – och inte någon som har ansvaret för att din arbetsmiljö ska vara säker…

Hoppas att det inte är så allvarligt – men kom ihåg att anmäla det här till alla berörda, dvs Försäkringskassan och alla dina försäkringsbolag, så att du kan få ut ersättning ifall det skulle visa sig senare att du har skadat dig på något bestående sätt.

Passa nu på att vila upp dig lite… ;)

LaB

Comment — 28 November 2006 kl 10:39 #
Strip

En hel bunt låter ju trevligt, men vi hoppas att det inte är så allvarligt.

Vila? Jag klarar inte av att ta såna beslut, jag beroende av att min omgivning gör det åt mig. Så jag åkte mao å jobbade :( Blir nog doktorn imorrn ändå, det gör ont på fel ställen nu.

Grattis på födelsedagen förresten!

Comment — 28 November 2006 kl 23:10 #

Sorry, the comment form is closed at this time.