Mes!

Idag stannar jag i ryggläge. Egentligen har jag inte tid att lata mig, men det gör så satans ont att jag helt enkelt inte har mycket val. Har fått en tid hos läkarn i eftermiddag klockan tre – vilket förmodligen då betyder att de inte anser att mitt fall är speciellt akut – vilket i sin tur betyder att jag kan sluta oroa mig lite. En muskel intill ryggraden har svullnat upp och förmodligen klämmer den på nån nerv eller nåt, så fort jag rör på mig.
Egentligen borde jag förmodligen stannat hemma både igår och förrgår, men jag är så mesig och får dåligt samvete så fort jag inte är på jobbet, jag klarar inte av såna beslut. Jag koncentrerar mig på jobbet och utgår från att min omgivning sköter “sånt där” åt mig. Tyvärr verkar det systemet inte funka så bra hahaha! Man kan nog anta att folk utgår från att jag är vuxen å kapabel att ta hand om mig själv? Tssss ;)

Comments (3)
LaBengt
 

Först av allt – tack för att du kom ihåg mig på min födelsedag!!! Det värmer en gammal man…

Var nu så snäll och ta ditt fall (ha) på allvar.
Det är ingen som gör det åt dig – och jag är för långt borta för att vara ditt skyddsombud (HAR NI NÅT SÅNT FÖRRESTEN??)
Ska man orka vara sjuk måste man vara frisk och stark.
Hoppas att du inte bagatelliserat dina symptom hos doktorn nu när du var där… Trots allt bra att du gått dit!

Nyfiken på om du fått några kommentarer/reaktioner från din schäf…

Comment — 29 November 2006 kl 14:53 #
Strip

Visst har vi en sån! Det är min chef-slash-arbetsgivare. Bra va? :)

Bara positiva reaktioner så här långt iaf så det känns ju inte som jag behöver oroa mig. Fixade dock ett papper från läkaren, ifall att.

Comment — 29 November 2006 kl 18:18 #
Marie
 

Hej. Hoppas det är lite bättre i ryggen & att du stog på dig hos doktorn…/M

Comment — 1 December 2006 kl 09:31 #

Sorry, the comment form is closed at this time.