Köpte cigg! ;)

Fåsenu… det var i söndags tror jag… Ringde ner till min favoritpizzeria å beställde några pizzor å ett paket Prince. Mannen i luren lät förvånad och undrande, men behärskade sig. När jag kom in innanför dörren för att hämta såg han att det faktiskt _var_ jag och bytte min från leende till frågetecken. Efter jag betalt samlade han sig och sa – “Jag har en fråga”.
- “Om jag slutat röka?” sa jag. “Jodå, det stämmer allt – dessa är till en polare”
- “Haa fan jag trodde det inte gått bra” svarade han och andades ut samtidigt som han bytte tillbaka till leendet.

Inte för att historien ovan egentligen betyder ett skit… men det är kul att folk som man känner så ytterst ytligt faktiskt kommer ihåg såna som oss. Trots att de faktiskt inte har skuggan av en anledning att göra det.

Fantastiskt :cool:

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.