Scandinavium – världens största popcornmaskin!

“Frö-lun-da! Bam-bam-bam! Frö-lun-da! Bam-bam-bam!” Frölunda - HV71
Två timmar trummande, visslande, trängsel, skrik, applåder och en outhärdlig stank av fett! Självklart är det en ishockeymatch jag pratar om, Frölunda mot HV71. Sport är inte riktigt min grej, men igår eftermiddag fick jag en körning ner till Scandinavium som faktiskt var ganska kul. Kunden hade en extra biljett till chauffören (mig) och efter några besvärliga försök att hitta en parkering fick jag alltså avnjuta mitt livs första hockeymatch helt gratis och med fullt betalt. Spännande, ja visst, men det är nog inget jag skulle göra på egen hand. Stanken av popcorn, hamburgare, strips, korv, chips och annat är för övrigt helt olidlig!

Trevligt arrangemang annars – när hemmalaget skulle in på plan hade man ordnat med fyrverkerier, ljusshow, häftig musik och presentation av varje spelare. När bortalaget gjorde entré hade de knappt tänt ljuset hehe. Varje gång domaren dömde till bortalagets fördel var han en idiot och blev utbuad och de gånger han gav sig på att utvisa en HV71-spelare lyfte taket av jubel! Matchen slutade väl förtjänt 3-2 till Frölunda och jag såg inte röken varken slagsmål eller upplopp. Fast det kanske bara är uppe i fjollträsk de håller på med sånt.

Comments (3)
Robban
 

Det där ser ut som sektion L nånstans däromkring kanske? Rad 4? :-) Skoj att du gillade det. Förbaskat skoj att gå dit och kolla emellanåt. Särskilt som man kan dricka massa lyxig öl och käka chilinötter. :-) Annars har du ju HCL och GIK i din närhet. Inte riktigt samma klass dock! :-)

Comment — 15 January 2007 kl 20:47 #
Strip

Bravo, inte illa pinkat! Sektion K, rad 11.

Lite kul var det, jag kom på mig själv flera gånger med att stå upp, vifta med armarna och skrika. Osäker på om det var av upphetsning över matchen, eller frustration över alkolåset i bussen :D

Comment — 15 January 2007 kl 22:28 #
Gloom

Hehehe, grattis till förlorad hockeyoskuld!!!

Comment — 23 January 2007 kl 12:39 #

Sorry, the comment form is closed at this time.