Honor har svans.

Jag har fått problem – ett stort problem: måste hitta en brud senast lördag En riktig kvinna alltså, en såndär som fixar i hemmet, pysslar om sin karl och donar med gardiner och grejar. Gärna en med hästsvans och förkläde. Jag ska jobba lördag kväll och det känns inte så “Taxi” att komma i mysbyxor, t-shirt och tennispjucks – alltså behöver min skjorta strykas.

Så… eftersom jag knappast lär får tag i nämnda hona innan lördag – var köper man skjortor?

Comments (5)
LaBengt
 

Grattis alla män… …på Dressman…
Brallor får du så småningom – dom är strykfria…
:)

Comment — 23 January 2007 kl 22:24 #
yasmina

…eller kanske provar på att …gulp…stryka din skjorta själv!! Det finns säkert någon “for dummies” på nätet.

Comment — 24 January 2007 kl 16:59 #
Strip

Nu ska inte du va fånig. När nu nära hälften av jordens befolkning är genetiskt rustade för dessa aktiviteter finns det väl ingen som helst anledning för mig att lära mig läsa!

Comment — 25 January 2007 kl 19:42 #
yasmina

I rest my case.

Comment — 27 January 2007 kl 13:17 #
Marie
 

du kan ju stryka det sa din mamma =)

Comment — 30 January 2007 kl 10:32 #

Sorry, the comment form is closed at this time.