Redanåm åvt!

Kalas igår… jo det gick faktiskt bra. Inga större problem alls… vad jag kan minnas :rolleyes: Många pilsner, många rökare, hejdjöst mycket cigg. Det tog inte många minuter innan jag kom på hur jag skulle hantera problemet. Så fort rökarna öppnade dörren blev jag sugen å alla de underliga tankarna om “OK, bara EN fimp… en liiiten fimp” dök upp i huvet. Efter ett tag kom jag på att det är ju bättre å gå med ut å sätta sig där då. Så får man ju iaf hälften av “vanan” och därmed mindre problem att hantera. Väl ute bland de andra var ju situationen inte annorlunda de jag upplever dagligen och därmed hanterbart. På något sätt tycker jag det är lättare att hantera en sådan situation om jag “ger efter” för känslan att vara röksugen. Accepterar den och låter den vara där, istället för att försöka trycka tillbaka den och låtsas att jag inte bryr mig.
Men det har blivit värre de senare veckorna…

Jag är så stolt över mig själv!
Till råga på allt firar jag två månader rökfri igår va… eller? Fan sånt borde jag vara säker på juh… :cool:

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.