Jobbajobbajobbajobbajo…

Tjugofem timmar nu i helgen, 90 den senaste månaden. Det är iofs inte så mycket, men jag har ju mitt vanliga sju-till-fyra fortfarande så det känns i kroppen. Det verkar som det finns nästan obegränsad tillgång av taxijobb om man bara vill. Och jag vill :D Enda nackdelen är att det inte blir så mycket tid över för att lata sig just nu, men sånt hinns väl med förr eller senare ändå antar jag.

Comments (3)
…långt från en pressenning nära dig…
 

Det tar ett litet tag, men du kommer snart in i trallen.
Tänk på hur bra du kommer att få det:
Inte bara att du tjänar mer, du kommer dessutom inte att ha tid att göra av med pengarna = dubbelt på banken…

Och har du bara fått tillfälle att visa alla dina talanger så blir det snart så mycket att göra på taxi att du inte alls har lust att vara på KPS längre, och då…

Ska jag skicka byxorna till dig kanske, jag kommer inte ner än på ett tag, och så som du ligger i så sliter du väl en hel del brallor :D

Comment — 6 February 2007 kl 14:46 #
Strip

Kanske dags jag tar mitt blankslitna arsle och masar mig ditupp…

Comment — 6 February 2007 kl 18:46 #
LaBengt
 

Du har väl ändå inte tid med sånt nuförtiden…;)

Comment — 7 February 2007 kl 20:31 #

Sorry, the comment form is closed at this time.