Au revoir mademoiselle

Livet som taxichaufför är onekligen ganska spännande. Eller åtminstone väldigt innehållsrikt. En helt vanlig lördagkväll händer så mycket underliga saker att man lätt skulle kunna få ihop till en mindre novell.

Temat igår kväll visade sig i min bil vara “Skumma typer”. En läcker brud som erbjöd både det ena och det andra, en relativt känd skurk, två kvarglömda semlor och en kille som fått sitt knä sönderslaget av en vilt främmande turk. När en tvättäkta raggare förklarar att “Han sprang så in i helvete, jag fick ta en taxi för att komma ikapp honom” är det lätt att tro att han överdriver åtminstone lite. Min kollega bekräftade dock händelsen, senare på stationen hehehe.

Comments (2)
LaBengt
 

Hoppas att du åtminstone inte hade allihop i bilen samtidigt – det kudne ha blivit ett oförglömligt party :)

Comment — 12 February 2007 kl 20:18 #
Strip

Det är alltid ett oförglömligt party att åka med mig :D

Comment — 13 February 2007 kl 17:23 #

Sorry, the comment form is closed at this time.