Sju!

En ynka vecka. Fyrtio arbetstimmar, fem frysta luncher, 25 muggar kaffe och en påse äpplen bort ligger den fredagseftermiddag som just nu känns mer avlägsen än insatslägenhet på Mars. Samtidigt känns den lika obehagligt nära som en geting i kalsongerna. Om en vecka går jag hem från jobbet. Och stannar hemma.

Scary.

Comments (2)
Yes, we do care…
 

Var det inte du som skulle byta till taxijobb successivt, eller har jag fattat fel? Eller är det något som har hänt, något otrevligt, som gjort att du bara har en vecka kvar? jag hoppas att det bara är så enkelt som att du insett att du fått nog av KPS!

Själv ligger jag ute med ett hus för mycket… Lite spännish är det innan det gamla blir sålt. Man sover liksom inte lika djupt som man brukar.
Och igår kväll protesterade dessutom kåken genom att ha sönder sin varmvattenberedare, precis så där som bilar också brukar göra när dom fått reda på att dom ska säljas- dom brukar paja nåt dyrt som gör dom osäljbara. Nu ska jag unna mig en lunch, jobbar hela helgen.

Comment — 5 May 2007 kl 11:58 #
Strip

Kan du inte fylla på den gamla med hett vatten från spisen inför varje visning bara? Som man gör med gamla bilar – tape, tuggummi, spreja med snabblack.

Comment — 5 May 2007 kl 20:42 #

Sorry, the comment form is closed at this time.