Pappersparasoll och glitter!

Semester! Eller nja, kanske inte, men jag ska åtminstone inte jobba på hela helgen. Tjohoo!

För att festa till det lite och fira min kortsemester släpade jag med mig Carl till systemet. Lite roligare å springa omkring därinne med sällskap, men att välja just Carl kanske inte var det smartaste jag gjort – han har uppenbarligen dåligt inflytande på mitt dricka! På bara några minuter lyckades jag plocka till mig en flaska Cinzano, en Smirnoff Ice, en Herrljunga jordgubb/vanilj, en Cube sour lemon och en liten Kahlúa. Jisses, taskigt läge! Jag lade några Spendrups öl överst, siktade på en kort kö och höll tummarna för att ingen skulle se min korg full med kärringdricka innan jag hann få ner dem i min maskulint lila plastkasse.

Addendum:
Det var på vippen att min semester sket sig, bara några minuter efter jag postat inlägget! ‘Marie’ ringde från ett annat taxibolag och frågade “Tjena, du jag har lite tider till dig här” och fortsatte ett låååångt rabblande. Nästan som en ren reflex höll jag på å svara “Ja” på första tiden, imorgon kväll, men tvingade mig själv i sista stund att tacka nej till erbjudandet. Fan, hoppas jag inte sumpat massa framtida jobb där nu *suck*
Jag inser att jag låter som en såndär som jobbar dygnet runt å inte har nåt liv, men det är bara inte sant. Jag jobbar inte dygnet runt ;)

Comments (2)
LaBengt
 

Istället för att skicka ett paket till dig på Posten, kommer jag ner och levererar det till dig personligen. Nästan lika billigt som portot…
Har du tid att ta emot det/mig, eller gnor du som en gammal gnu dygnet runt?

Extraknäck är bra – it keeps you off the streets…
Vi hörs när jag anländer.
LaB

Comment — 7 March 2007 kl 20:12 #
Strip

Alltid tid för mina vänner! Tack för brallorna, minst ett par av dem passar. Skulle nåt par visa sig vara för stora finns det alltid billig smuggelpilsner inom räckhåll.

Comment — 14 March 2007 kl 21:37 #

Sorry, the comment form is closed at this time.