… och det var så allt började – Episode I

“Man är alltså ansvarig för sin egen bil. En del gillar kvällar, andra vill bara jobba dagtid. Vill du ha en Saab – vill du ha en Volvo? Det är så mycket, det går inte ta på telefon, vi måste träffas och prata igenom allt.”

Nånstans där fick jag hjärnstillestånd och det enda jag hörde var “zummm”. Jag känner mig som ett barn i nya gummistövlar på en grusväg full med ostampade vattenpölar. Jag är stor nog att veta att man inte ska ta ut saker i förskott, men jag har så svårt att hålla mig – går det här i land så kommer hela mitt liv förändras radikalt. Förvisso, taxiförare är ett allt annat än glamoröst yrke – kanske rent av raka motsatsen – men det är ett bra erbjudande som kommer att befria mig från mitt sju år gamla, tunga ok. Att få en “egen” bil är inte illa. Inte illa alls.

Comments (1)
Yes, we do give advise…
 

Roligt att höra att det rör på sig – är det den jag tror
eller är det nån som jag inte tror det är?

Goda råd gratis – ring mig om du vill!!!

Det här behöver du

LaB

Comment — 10 April 2007 kl 06:24 #

Sorry, the comment form is closed at this time.