Sex! (Siffran 6 alltså, inte den roliga sorten)

Några dagar efter jag sagt upp mig frågade jag min chef hur han ville ha det: “Blir det nån nertrappning? Vad ska jag säga till min nye chef, han väntar naturligtvis på besked.” Och fick svaret att han behövde tänka på saken. Två veckor senare kom han till mig och pratade om “Vi satsar på att du slutar här nån gång i slutet på maj då…”. Jag svarade att hans tänkande dragit ut på tiden och det liksom inte fanns så mycket utrymme kvar för nån stegvis nertrappning och att jag inte längre var intresserad. Han surade lite, men hämtade sig förvånansvärt fort och vi kom överens om en helt vanlig uppsägningstid om en månad. Med option om ev framtida inhopp som konsult hehe.

Det verkar som jag blivit lite morskare iom att jag faktiskt inte behöver bry mig om humöret på min chef. Ironiskt nog verkar mitt nyvunna mod ha positiv inverkan på min förr så sure och oberäknelige chef – han har varit riktigt trevlig att jobba med de senaste veckorna. Inte fullt så trevlig att jag skulle överväga att stanna där, men ändå ett bra steg i rätt riktning. Får jag bara bestämt mig om jag ska snyta mig i gardinerna eller utnyttja möjligheten till framtida extraknäck så är snart hela den här trista historien slut. Sju år åt helvete, sex dagar kvar.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.