Aja… tre-fyra om dan kan inte vara farligt!

Sex veckor rökfri igår… tror jag? Svårt att veta, svårt att bry sig. Det känns faktiskt som jag kommer lura ut hur ett rökfritt liv fungerar. Visserligen dyker det upp tillfällen som är lite obehagliga, men nu har jag kommit så långt från vanorna att det bara känns omotiverat och fel att vara sugen på något som ja inte ens kan komma ihåg hur det smakar eller luktar. Inne på sista kartan Zyban, svetten rinner ner för ryggen – “Vad händer när de är slut?”
Har blivit maniskt beroende av äpplen, men det får vara tills vidare, det är säkert nyttigare än tjära iaf. Tre-fyra äpplen om dan kan omöjligen vara skadligt för kroppen…? Kanske i längden, men det får bli ett senare problem.

Kom på igår att det är tur att jag inte röker längre… min ekonomi ser inte ut att klara såna fasoner de närmsta månaderna. Bra timing mao.

Borde häva mig iväg till jobbet nu… fan. Varför är första tanken när man vaknar en vardag “FAAAAAAN!” :mad:

?

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.