Tre!

Jag fick ett minst sagt trevligt telefonsamtal idag – min nye arbetsgivare ringde och berättade att “min” bil nu är beställd och kommer levereras vecka 25. “En helt ny Saab 95 med skinnklädsel å stora motorn” berättade han stolt och fortsatte med “Jag tog med fem-ekrade alufälgar till vinterhjulen också”.

Imorgon ska jag avsluta det den nye killen påbörjat idag. Inte går det fort inte, men han har åtminstone rätt inställning. För mig som är superpetig med allt jag gör i jobbet är det kanske inte helt jättekul å avsluta någon annans halvbra jobb, men lägger jag manken till kan jag nog dra ut på det större delen av åtminstone förmiddan hehehe!

Ny bil! Yeah!

Comments (1)
LaBengt
 

Jag följer dina sista dagar på KPS med spänning.

Gå nu inte och bli sentimental på sluttampen, bara…

Nåt som jag tänkte – men inte gjorde, med hänsyn till dig som fortfarande jobbade kvar när jag slutade, alltså här är ett förslag på en liten avslutande aktivitet sista dagen:

1.Drick en folköl till lunch (smörgåstårta?)
2.Håll dig till efter eftermiddagskaffet
3.Pissa i lämpligt hörn (kompressorrummet kanske?)
4.Hälsa från mig också

B-) LaB

Comment — 9 May 2007 kl 11:54 #

Sorry, the comment form is closed at this time.