En!

Den här dagen har varit helt olidligt lång och eh… lång. Jag har helt förlorat förmågan att koncentrera mig, det är som att gå i en konstant fylledimma. Inte den där sköna dimman tidigt på kvällen utan den jobbiga, den som dyker upp vid halvsex-snåret när efterfesten varit lite för hård och lite för lång. Körde några timmar taxi nu på kvällen men det kunde nog lika gärna kvittat; blev inte många ören inkört och jag lyckades knappa fel på taxametern på tolv av tolv möjliga resor. Imponerande siffror i sig, men jag är inte helt övertygad om att min nye arbetsgivare uppskattar de små rebusarna jag måste skicka med varje redovisningskuvert.

Imorgon är absolut sista dagen på kukfabriken. Jag ska ägna större delen av den till att leta reda på alla prylar jag släpat dit under åren: en näve tvingar, en mikrovågsugn, en bild på en brud i silverdräkt, en gul hink och en massa andra saker som jag inte kommer på just nu. Hade gärna velat knycka nåt litet “avgångsvederlag”, men det finns fanimej inget kul å sno på den firman. NADA!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.