1 Player – New Game!

05:10 går mitt första pass på. Vad är det jag bytt till?! Aaah! Dessutom måste man ju göra massa saker innan: duscha, raka sig, hoppa i slipsen och snygga till skorna. Inget av mina tidigare jobb har krävt så mycket mer än tandborstning på morgonen, så det här är helt nytt för mig. Jag masade mig ur sängen 04:00 och är sånär som på strumpor klar för start nu. Mina morgonbetyr har mao ökat från 22 till 44 minuter, exklusive datorbestyr som kolla epost, kika på nyheter och spana in väderprognosen.

Comments (3)
LaBengt
 

Ambitionsnivån är på topp – jag har faktiskt träffat chaufförer som både ser ut, luktar, och uppför sig som om dom kommer direkt från festen. Och då menar jag inte precis Nobelfesten…
Du kan säkert hitta nåt exempel nånstans…
Om ett tag har du säkert rationaliserat dina morgonbestyr ner till 22 minuter blankt igen, och du kommer ändå att se lika proper ut som en konfirmand.
Kom ihåg bara: Skokräm på skorna och tandkräm på gaddsen, inte tvärt om…

LaB

Comment — 14 May 2007 kl 20:25 #
Felmeddelande
 

Ett oväntat fel har uppstått på er blogg.
Sidan har inte uppdaterats trots att behov finns.
För att avhjälpa felet,
skriv ett nytt inlägg och tryck >enter>

Comment — 21 May 2007 kl 20:22 #
Strip

Jag har kallat in en expert som ska åtgärda problemet.

Comment — 25 May 2007 kl 19:58 #

Sorry, the comment form is closed at this time.