Tystnad. Tagning.

Jag har jobbat. Jag är trött. Jag vill sova.

Två veckor som taxichaufför och jag gillar fortfarande mitt jobb, underligt nog har jag inte ångrat bytet en enda gång. Största problemet nu är, vad gör man med alla lediga dagar som dyker upp där man minst anar det? Denna veckan har jag varit ledig måndag, tisdag, större delen av onsdagen och det mesta av torsdagen. Visst, lite nattpass lite här och var, men de är ju bara tio, kanske tolv timmar. Idag blev det 12,5 timmar i Nossebro. Man kan säga att 12,5 timmar i Nossebro är nog med arbete för en hel vecka, man har verkligen inte en enda minut över att pusta ut på. Det jag hunnit pressa i mig idag är följande fantastiska hälsomeny:
1 påse Tutti Frutti
1 Mer (riktig, inte mini-)
1 Äpple
Och nu, efter jobbet, en kebabpizza med dubbel sås.

Nu ska jag sova – jag börjar “Senast 07:00, men det kan mycket väl hända att du blir inringd vid fyrasnåret om det dyker upp nåt”. Hehe, konceptet med skönhetssömn är ett minne blott. Å andra sidan kan jag lika gärna skippa den – jag är väl ändå snart gammal nog att skaffa mig grått hår i hästsvans och solarierynkor i hela fejset.

Och en nittonåring.

Comments (2)
Yes, we do care…
 

Satsa på en lite mognare kvinna, så har du maten klar och huset städat när du kommer hem.
Nittonåring… man ser så gammal och ful ut om man ställer sig naken bredvid en sån.
Men för all del – vem är jag att dela ut goda råd till ungdomar som du…

LaB

Comment — 26 May 2007 kl 16:31 #
Yes, we do care…
 

Hurhittade du på Söder i Stockholm utan din fantastiska nya GPS, hehe?? Säga vad man vill om ny teknik, men en gammaldags karta sviker sällan…
Och bilen går bra?!

La B

Comment — 27 May 2007 kl 22:02 #

Sorry, the comment form is closed at this time.