Mera sprit! SPRRRIIIT!

taxi.jpgSom synes är det glest mellan inläggen här och även om det är lockande att säga att jag inte har tid, är sanningen den att jag inte har varken energi eller inspiration att skriva nåt.

Bilen har iaf kommit, jag har kört den två veckor nu, men bara dryga sexhundra mil. Redan första kvällen, resa nummer två, var det någon som spillde cola över instrumentpanelen. Man kan säga att bilen var ny i ungefär en timma hehe.
Skinnsäten, AC å det vanliga lull-lullet. Dock verkar det som det snålats rejält på stereon – jag har nog fått minsta modellen :( “Fjutt-fjutt-fjutt” i högtalarna blir inte så mycket party en lördagkväll direkt. Men bortsett från det kommer vi väldigt bra överens, jag och min bil. Hon är lite törstig på spriten, men full av energi. Det kanske är just mer sprit jag behöver, så jag också blir lite piggare.

Ikväll vid åttasnåret ska jag köra till Åmål och imorgon bitti måste jag vara inloggad och i Grästorp klockan… eh… hmmm det behöver jag ta reda på, men det var tidigt som fan.

Och innan dess ska jag faktiskt hinna med en date! Jää!

Comments (7) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
yasmina

Sprit ä gôtt!!
Klart att en svensk bil dricker som en riktig svensk, mycket! Skål…

Comment — 2 September 2007 kl 19:34 #
May the force be with you
 

… det är nånting som får mig att tänka på Star Wars,
nåt med massor av vita blanka gubbar i elaka plasthjälmar…

Comment — 4 September 2007 kl 09:59 #
We still do care…
 

…och nu har det snart gått en månad och vi där ute undrar fortfarande hur det gick med dejten…. Jää?! :|

Comment — 27 September 2007 kl 12:04 #
Karolina

Hej! Jag är riktigt sugen på det här med att kunna mms:a en bild med en liten text till Wp-bloggen som ett inlägg. Men hjälp vad svårt det var med inställningar på mobilen då :D Finns det någon hjälp att få från din sida med en Sony Ericsson k800i :D

Comment — 30 September 2007 kl 11:22 #
Strip

Mitt-i-natten-dejten gick skitbra. Lite udda förstadejt dock – hennes morsa var på plats hehehe!
Vi hade knappt två underbara veckor tillsammans men hon bestämde sig för att lämna mig. Jag är dock inte så säker på att det är permanent ;)

Comment — 30 September 2007 kl 20:51 #
We still do care…
 

…och om man var nyfiken innan, så blev det ju inte mycket bättre av det svaret :]

Comment — 1 October 2007 kl 23:53 #
Lolita Loco

GRÄSTORP? Läste jag rätt?
Växte upp där.

Comment — 4 December 2007 kl 22:07 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>