Dra râva i sand!

Jag fann en flicka. Hon e nitton år gammal, vacker som en dag, snäll och omtänksam, älskar djur och barn och vill bo i ett litet torp på landet. Vår första date gick som sagt kanonbra – glittrande ögon, försiktiga kyssar och vips var flickan fångad. Trodde jag, ett par veckor senare smet hon, men – skulle det visa sig – lyckligtvis allra högst temporärt. Nu är hon fångad igen! Flickans bästa kompisar Allvar (ja, det är rätt stavat) och Ivar hade dock ingenstans att bo, kanske mest eftersom flickan i fråga inte heller har någon fast punkt i världen att kalla hemma. Ett väldigt litet rum, mitt ute i skogen, med tre gigantiska kattmumsande hundar som sambo är kanske inte ett drömläge för ett par små söta kattungar. Man och bakslug som jag är erbjöd jag självfallet kissarna att flytta in hos mig – jag är väl inte dummare än att jag räknat ut att flickan följer efter hehe! Sagt och gjort, Bröderna Allvar och Ivar tog sin Ikea-påse, sin plastlåda med sand, sin älskade matte och begav sig till byn för att knacka på min dörr. “Välkomna!” sa jag och visade dem runt. “Känn er som hemma!” Det sista kanske jag skulle utvecklat lite, för att känna sig som hemma innebär tydligen att man käkar upp blommorna, klöser sönder soffan och högtalare, pinkar i sängen och ockuperar min flickvän större delen av dygnet. Flickan (som varken pinkar i sängen eller klöser sönder nåt) bor i små påsar utspridda över golvet i lägenheten, kallar platsen för “hemma” och ser allmänt lycklig ut. Svärmor har inte dykt upp nåt mer, vilket förmodligen betyder att jag fick godkänt redan vid första daten?

Just nu mår min flicka inte så bra – något fuffens med magen. Läkarna vill mest bara sticka nålar i henne och ta massa underliga prover. Kissarna mår kanonbra, även om de börjar se lite besvikna ut – förmodligen för att här inte finns några blommor kvar. Jag mår förmodligen bäst av alla, kanske för att jag fångat en flicka jag vill behålla.

Comments (8) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
LaB
 

1. Idag var det mycket roligare att läsa Life;The

2. Tänk om jag hade kunnat hålla inne med mina sarkasmer från igår – då hade ju dagens bloggnews kommit som en spontan överraskning, och jag hade sluppit skämmas idag :S

3. The katt/soffa syndrome:
Katter gillar inte att bli duschade med blomspruta.
Katter gillar definitivt inte att bli jagade med flugsmälla
Katters matte kanske inte gillar när mattes katter blir duschade/jagade => Du kanske får katters matte på dig
Väg för- och nackdelar

4. Jag förstår inte sambandet mellan dagens rubrik och inläggets innehåll

5. För övrigt är allt väl på Östfronten

Comment — 5 November 2007 kl 16:26 #
Jessi
 

Ibland skriver du så vackert att jag nästan blir tårögd!

1. Nej, jag är (för en gång skull) inte sarkastisk.

2. Ja, jag är så lättrörd och sentimental.

Lycka till, hoppas din flicka mår bra snart.

Comment — 5 November 2007 kl 18:05 #
yasmina

Välkommen åter! Förstår att du har haft mycket för dig och inte hunnit blogga…
Ser framemot att få beskåda flickan ifråga, och även katterna, så länge dom inte kissar på min jacka!

Comment — 5 November 2007 kl 18:46 #
LaB
 

Även om det inte händer så mycket på den här sidan så blir man i alla fall ihågkommen på sin födelsedag. TACK !

Comment — 29 November 2007 kl 21:57 #
Strip

Tja, det händer lite väl mycket för min smak, orkar inte skriva om det. Orkar knappt vara med om det.
En annan gång kanske.

Comment — 30 November 2007 kl 06:11 #
Lolita Loco

Jag gillar dig.

Jag gillar din blogg.

Blogga mera! :D

Comment — 4 December 2007 kl 22:06 #
ysmnia
 

…hallå? För att blogga så sällan som du gör (till o med svärsystern bloggar ju oftare nu för tiden) så har du oförskämt många besökare!
Skärpning!
…åsså saknar vi dig, ju…

Comment — 14 December 2007 kl 21:13 #
Strip

Kvalitét före kvantitet mina kära bloggvänner, men det känns skönt att vara saknad. Har inte haft så mycket energi den senaste månaden, men om jag blir utbloggad av Y:s svärsyster har det nog gått lite för långt jo…

Comment — 15 December 2007 kl 17:29 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>