En timme gåshud

Jag trodde jag hade hittat det perfekta sättet att avsluta min nio dagar långa semester; en timmes manlig avslappning framför tv:n med ögonfägring i sin absolut renaste form – flickor med väldigt lite kläder. Vad kan vara bättre än en kall öl i näven och modeshow på tv med snygga brudar, sexiga underkläder, glitter och musik? Mums! Eller…?

Nope! Inte ens nära, “Victoria’s Secret Fashion Show 2007″ må vara väldigt, väldigt mycket, men inte är det avslappning! Redan efter ett par minuter kände jag att mitt stackars hjärta fick slita som aldrig förr med att pumpa runt mitt blod i pirrande ådror. Eller kanske precis just som förr? Vem minns inte tonåren, med hormoner i kaos och hela världen till synes full av ben, rumpor och bröst!? Tamigfan, är det inte precis exakt samma känsla, nu förstärkt av vingar och kaninöron! Tur att både Seal och Spice Girls dök upp i showen, annars hade jag nog tuppat av. Nu ska jag bara försöka få ner min puls till normala nivåer igen, får väl kolla på fotboll eller nåt annat sömnpiller.

Comments (3) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Jessi
 

Annars kan man ju tycka att Britney Spears-filmen du tittade på nån timme innan borde varit sömnpiller nog för att räcka genom Victoria Secret-showen oxå…=) Och jag satt väl inte här och blev fullt lika exalterad som du men snygga var dom allt flickorna, det håller jag med om! Och jag saknar Victoria Secret, borde finnas en butik här…

Comment — 7 January 2008 kl 16:11 #
Lolby

Ser att du taget dig upp ett steg i livet…från att kolla min tomma blogg till att stirra på lättklädda tjejer. Måste säga att det senare är klart mindre creapy! ;-)

Comment — 8 January 2008 kl 08:06 #
LaB
 

Vart har den där fina kartan tagit vägen, den som visar var nånstans i världen andra också loggat in – förgäves… ;)

Comment — 19 January 2008 kl 00:56 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>