Inga nyheter är goda nyheter…?

… eller?

Jodå, i det här fallet är det så. Inga problem. Inget att rapportera… Inget alls *suck* Åter igen; det här går _för_ bra, Å DET RETAR GALLFEBER PÅ MIG!!! Nu känns ofta rökning så avlägset att jag faktiskt inte ens kommer ihåg å käka mina piller. Jag har nog missat säkert fyra-fem stycken den sista veckan. Inte heller minns jag hur länge jag varit rökfri, men jag vet iaf att det är jämna veckor på tisdagar. Det stör mig inte när andra röker – bryr mig inte. Kaffe, pilsner, vin å sprit är inga problem, inte ens en whiskey ån-the-råkks lyckas sätta lite fart på rökatarmen.

Men det finns sånt som inte går så bra oxå… jag hade ju hoppats på att få tillbaka mitt luktsinne, att slippa den eviga snuvan och kanske t o m få en gnutta färg i ansiktet. Har hänt nada. Lika snuvig som alltid, känner inte ens doften av thinner. Färg i ansiktet har jag ingen. Njaa om man bortser från finnarna då, som jag faktiskt INTE tycker jag förtjänar. Jag är helt jättesäker på att jag klarat av min pubertet för högvis med år sen…

Nå… jag känner ju faktiskt lite röksug ibland. Inte ofta, men det händer. Dock kommer de tillfällena så sällan att jag sällan kan sätta fingret på vad som utlöste det och ännu mindre hinna reagera ordentligt innan det gått över.

Så… varför skulle jag fortsätta skattesmita då? Tja, svaret blir väl att jag inte orkar lära mig röka en gång till; det var tillräckligt jobbigt första gången.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.