Fifteen minutes of fame, moi?

Tro’t eller ej – idag pryder jag – The One And Only – faktiskt första sidan av vår lokala småstadstidning NLT! Jaja, kanske inte hela förstasidan, men jag är med där med bild å allt. Inne i tidningen finner man en artikel där jag “rasar” och dessutom ser allmänt förbannad ut. Sanningen är förvisso att jag är relativt nyvaken och mina ansiktsmuskler helt enkelt inte nåtts av morgonkoffeinet, men det spelar mindre roll; det är en bra bild. Bakom mig syns min absurt stora tv och lite småskit jag borde städat undan. Eftersom jag visste att artikeln skulle komma har jag passat på att anmäla mitt tvinnehav till kuksuga… eh förlåt, utsugarna i Kiruna. Det lär inte bli långvarigt med tanke på den löjligt väl tilltagna summan för tre ynka skitkanaler, men jag får väl härda ut tills mina femton minuter är slut.

Nämnvärt är kanske dessutom att detta faktiskt är första gången jag identifierar mig själv på bloggen. Jaja, jag är väl föga anonym annars heller, men nu idag har jag historiskt länkat till en bild och mitt riktiga namn.

Comments (7) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Darling
 

Men du är ju så fin på bilden, var tvungen att titta minst 5 ggr. Undrade just hur du hanterade norrlänningarna…

Comment — 15 March 2008 kl 02:21 #
Jessi

“Ser allmänt förbannat ut”? Jo, lite grann kanske.=) Trevlig syn halv sex igår morse när jag drack mitt té och bläddrade genom tidningen. Fast jag ser värre varje morgon, måste ju faktiskt se mej själv i spegeln. (Nu sa jag det själv så slapp du!=)

Comment — 15 March 2008 kl 07:11 #
maggis

hahaha jag blev förvånad när jag läste tidningen och såg den sura vantnapparen där i!! Men du behöver ju inte betala en hel boxer själv plus tvlicens… Bara för att förra hyrevärden inte tyckte att de behövdes ha in kabeltv i huset(läs snål och dum)
Jag är mycket nöjd över det!! Kanske skulle gjort som du gått till vår lilla skvaller blaska i byn :)
Hälsar folk på dig på stan med beundran nu då? Tanterna kanske är lite snällare i taxin nu.. och de arga föräldrarna kanske är trevligare:) (som om de skulle ske)
Ha de gött!!

Comment — 16 March 2008 kl 13:45 #
(Strip)
 

Lite sent, men jag har inte hunnit tidigare:
Glad Påsk till mig själv och alla andra trogna läsare!

Comment — 22 March 2008 kl 23:21 #
Marie

tänkte läsa artikeln, men det fanns ingen där, det va bara helt tomt… =( ville ju se om du såg ut som jag kommer ihåg innan kaffet =)

Comment — 27 March 2008 kl 00:44 #
(Strip)
 

Så är det här i världen – ena minuten på förstasidan, i nästa minut bortglömd och undanskuffad av någon nyare “nyhet”.
Som tröst kan jag säga att jag ser ut som du kommer ihåg innan kaffet – fast lite piggare, kaffe har ju den effekten :)

Comment — 28 March 2008 kl 11:32 #
Maria

Du är verkligen världens bästa!!!

Comment — 15 April 2008 kl 19:32 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>