All your base are belong to us

ALARM! ALARM! Min lilla svarta livsorganisatör stirrar tomt på mig och skriker att det är dags för tvagning och utfodring innan dagens pensionärsvikande. Det är bäst jag gör som den säger, min erfarenhet säger mig att maskinen vet bäst. Själv har jag ju ingen som helst aning när, var och hur jag ska existera och det är inte helt utan oro jag inser att 104 gram japansk elektronik har mer kontroll över mitt liv än jag själv. Utan min mobiltelefon, skulle jag sluta finnas? Du… jag tror fan det. Men det känns som om förändringens varma vindar drar in över mig och mitt ego – jag misstänker att min flickvän håller på att bygga bo här. Det har planterats plastflaskor i badrumsskåpet, rosa underkläder i tvättkorgen och havregryn i skafferiet. Jag vet inte om det är bra eller ej, Maria har förvisso bättre koll än jag, på det mesta. Hon vet när jag börjar jobba, slutar tvätta och borde käkat, men jag är ändå osäker. Å ena sidan är jag ju faktiskt ganska nöjd så länge jag får bossa över fjärrkontrollen till tv:n.
Å andra sidan blir de ju två mot en.

Comments (8) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Jessi

Jag tror det är bra för dej och ditt ego med lite förändring, hehe…=) Lite plastflaskor och underkläder har ingen dött av. Havregryn är däremot tämligen onödigt om man inte ska göra negerbollar. (Och ja, det heter faktiskt så!!)Ha en bra helg, det är väl som vanligt ingen idé att gnälla för dej att man ska jobba….?=)

Comment — 18 April 2008 kl 15:20 #
maggis

Hahahaha! Jag tror de är bra att Maria planterar lite saker hemma hos dig!!=) Havregryn är bra att äta då blir man stor och stark! Rosa underkläder tror jag inte att du dör av att se i tvättkorgen. Jag tror du gillar de skarpt!!!

Tack för gratulationen!! =)

Comment — 18 April 2008 kl 21:42 #
Maria

Nu när Lets Dance är slut för säsongen har du inget att oroa dig för ;)
Puss

Comment — 19 April 2008 kl 15:09 #
LaB

Hmm – hade väl på känn att det försiggick mer i AR än vad som kom fram på den här bloggen. Kul!

Comment — 20 April 2008 kl 19:26 #
Yasmina
 

Fyller han år idag? Små, små ledtrådar droppades på en blogg tillhörande någon vi känner…

Är det så att han fyller år önskar jag grattis som fan, hoppas att du får en bra dag!

Comment — 18 May 2008 kl 10:48 #
LaB

“The honour of congratulation belong to us”

Comment — 18 May 2008 kl 13:36 #
Strip
 

Yeah, visst blev jag plötsligt äldre :)
Tack så hjärtligt!

Comment — 18 May 2008 kl 14:37 #
Hanna

Hej, verkar som om allting är som det ska vara
hos er

Ha det bäst

Comment — 9 July 2008 kl 00:33 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>