Vi parar oss

Maria och jag gör just nu så gott vi kan för att slå ihop våra två bohag till en gemensam tillvaro. En process som skulle kunna vara smärtsam för oss båda, men som hittills avlöpt nästan helt utan dramatik. Kanske mest för att vi faktiskt verkar ha ungefär samma smak och att Maria dessutom inte hunnit samla på sig fullt lika mycket bra skit som jag gjort. Det mesta som lämnat hennes lägenhet har faktiskt gått raka vägen till soptippen (eller “miljöstationen” som det heter nuförtiden). Jag däremot, har efter snart ett halvår fortfarande inte lyckats förmå mig själv att ens städa i lådan med gamla kablar – sånt kan ju komma till användning :)

Vårat hem är nu fyllt med saker som är antingen skitsnygga och helt obrukbara, eller strykfula men oumbärliga. Maria bidrog med en tillbringare i glas som är läcker, men när man häller ur den kan man tro att den just läcker. Min gamla fåtölj är kanske av det fulaste vi har, men den är ååh-så-skön att sitta i. Men horisonten är ljus – vi skaffar nya grejjor, såna som vi båda tycker om. Det går sakta som fan; vi är för kräsna. Idag (imorgon, nästa vecka, när vi nu har tid) ska vi montera ihop vårt nya vitrinskåp från Ikea. Inte för att vi gillar Ikea, utan för att vi helt enkelt gett upp hoppet att finna något vi båda tycker om, så prislappen fick avgöra ett tills-vidare-köp.

Comments (2) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Marie

Man får gratulera… nu har du äntligen blivit vuxen =)

Comment — 16 October 2008 kl 20:54 #
Jessi

Nu ljuger du…det är klart att du gillar Ikea eftersom du springer där i tid och otid…:D Fast hur du kan va där och bara köpa ett vitrinskåp utan att komma ut med en kasse eller två med prylar från köksavdelningen är för mej en gåta… Jag ska följa med dej nångång och visa hur det går till!!
Kram på er.

Comment — 18 October 2008 kl 06:01 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>