Märkligt…

… men jag har absolut ingen inspiration att skriva öht. Ooh, jag har försökt många gånger i sommar, men det blir bara trist uppradande om vad jag käkat, filmer jag sett , vem jag mött och vilka kalsonger som just nu är mina favoriter. Jag skulle ju iofs kunna lägga en ramsa om hur full jag var på kräftskivan, eller om var bilen vi letar efter inte finns eller hur väl vi sköter våran hibiskus, men jag får det liksom inte ur mig på ett snyggt sätt. Jag resonerar som så, att om jag nu nödvändigtvis ska banka ner nåt på mitt tangentbord – för evigt (nåja) etsa mina tankar och upplevelser i verbal (digital) gegga – vill jag ju att det ska vara både snyggt och ha ett åtminstone hypotetiskt läsvärde. Men när jag inte ens själv vill läsa skiten…?

Comments (4) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Ysmania
 

Nä, det är sant så det är sagt. Bäst att lägga sig ner och dö, bara…
Vissa av oss får iallfall ur sig nåt bra, jag fick en insändare publicerad i DN igår. Vill absolut inte skryta,alltså, men guu vad jag skriver bra ibland!
Annars, allt verkar ju flyta på för dig, får allt rapporter via jessis sida, du figurerar där då och då.
Å, glömde nästan;
Först!

Comment — 17 September 2008 kl 19:53 #
Jessi

Den där kräftskivan är nog lika bra att vi inte pratar om alls…alla var fulla, punkt.
Ha det gôtt mannen, kram.

Comment — 17 September 2008 kl 22:34 #
Marie

när man läser bloggar, så går det ju ut på att komma ifrån sitt eget liv… därför spelar det ingen roll om det ä ointressant vetande.

Comment — 18 September 2008 kl 08:20 #
Maria

Tänkte jag skulle kika in och se om du fått några fler utmärkelser på din blogg… vad hittar jag då?? Ett inlägg, grattis älskling!!!

Comment — 25 September 2008 kl 17:49 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>