Tjenare Norrland!

Det är svårt för whiskytrötta ögon att inte överväldigas av Storsjön i morgonljus. Det känns lite som jag fått en örfil laddad med verklighet när jag låter blicken glida över Myrviken, samtidigt som jag fumlar med kaffebryggaren. “Europeisk frukostbuffé” på nåt svenskspråkigt hotell i thailand är för loosers. Nä, tunnbrödsmackor med hemrökt harr, hett kaffe och sällskap av ett höstkyligt Norrland – det är frukost det!

Idag ska vi faktiskt försöka ta oss till något jämtlänninngarna kallar “Fjäll”. Maria säger att det är ungefär som Kinnekulle, fast på riktigt. Jag tycker det ser lite jobbigt ut, men tiger och håller med ;)

Comments (2) [Leave a comment]  [Comment RSS]

TrackBack URI
Jessi

Glömde önska trvlig semester!! Och klaga inte, du har ju själv sagt att ni behöver röra lite mer på er. =)

Comment — 5 November 2008 kl 16:46 #
BioCenter
 

Du kommer njuta av norrläningarnas Kinnekulle.
Ha en trevlig semester.

Comment — 7 November 2008 kl 21:37 #
Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>