Bara EN fimp :eek:

Städade igår… tömde min papperskorg (som jag var helt bombsäker på att jag tömde förra gången jag städade) och hittade ett gäng tomma rökapaket i botten. Utan att tänka på det gick jag igenom allihop, precis som jag brukade göra (har en förmåga att slänga halvfulla paket – tankspridd).
Det var först när jag hittade en halv cigg i botten på ett paket som jag reagerade på vad jag höll på med. men det var för sent… Fimpen luktade så gott (JA jag tillhör de som faktiskt GILLAR (-ade) att röka) att det gjorde ont i hela mig.
Starka nerver, bit ihop å slängde fimpen i soporna och återgick till städningen… men hjärnan ville inte släppa taget. Allt jag kunde tänka på var fimpen i soppåsen. Den låg ju överst, på ett gäng torra tomma rökapaket. Förmodligen helt oskadd. Till slut blev det för mycket – jag gick ut i köket, letade reda på fimpen i soporna, rafsade till mig gojset i botten på diskhon och såg till att för evigt förena de två. “Nu GÅR det inte röka fanskapet” tänkte jag… tre sekunder senare hade jag glömt både fimp å röksug :)

Faktum är att det var första gången som det faktiskt varit lite jobbigt, sen mitt rökstopp.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.