En cigg begraven

Visst är det meningen att det ska vara besvärligt att sluta? Det här går faktiskt oroväckande bra… jag är knappt röksugen alls å när attackerna kommer är de inte mer än några sekunder långa och inte speciellt intensiva. Det känns mest som de är gammal vana. Jag ser ett tydligt mönster – efter fikat, när jag sätter mig vid datorn, före en dusch osv… alla de specifika tillfällen då jag brukar röka. Men varför är de så lätta att hantera???

Hoppas det håller i sig, men det är ju lite vanskligt om det går för lätt; då sänker man ju garden och är oförberedd när (om) suget verkligen sätter in.

Min chef verkar inte ha det lika lätt. Han har ju dessutom spenderat de senaste två veckorna med att kraftigt minska sin konsumtion, medans jag bolmat på som vanligt (kanske t o m lite MER än vanligt :D )

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.